duminică, 16 martie 2014

Treaba s-a copt! Vine revolutzia!

Dupa ani intregi de piedici de tot felul si de aminari datorate unei false dezvoltari economice -iute capotata- s-au copt in sfirsit conditiile pentru pregatirea in ritm accelerat si declansarea unei revolutii autentice, care sa schimbe definitiv in bine mersul societatzii romanesti.
In curind va fi lansat planul general de actiune revolutionara ,dupa care se vor putea constitui primele formatiuni de actiune si mobiliza corpurile revolutionare ce vor rasturna actuala dictatura a ciordelii nesimtzite. Caci actuala clasa politica mafiota nu se va lasa scoasa de la administratzie fara rezistentza.
Din fericire, datorita unor grave greseli absolut imbecile, clasa politica de la noi s-a scos singura in afara legii inca din 2000, iar prezentza insuficienta la votarea din 2012 i-a interzis legal sa mai poata reprezenta Romania, deci vom putea sa actzionam chiar in calitate de reprezentantzi legali ai administratziei de stat, iar fotzele lor de represiune vor avea un handicap major fatza de noi.
Voi prezenta in curind programul anticriza ce va sta la baza declansarii actului revolutzionar, caci nu mai putem sa pornim la drum doar cu lozinci, ca in '89, caci vom aduce altzi hotzi la putere. De data asta trebuie nu doar sa dam cu ciorditorii si cersetorii politici de pamint, dar sa si interzicem pe viitor ACCESUL oricaror aventurieri politici in administratzia de stat. Va fi greu, dar daca sintem multzi si bine pregatitzi vom invinge orice piedici.

Fitzi pe faza, caci vine vremea oamenilor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu