marți, 18 noiembrie 2014

De ce e importanta implicarea

Se pare ca a iesit invingator Johannis, neamtzul care stie sa faca administratie. E bine asa, caci ratangiul de Ponta nici macar nu e in stare sa isi dea seama cite greseli face pe banii romanilor. Un neamtz bun administrator se gaseste greu, dar e de vazut daca va reusi sa puna parlamentul nesimtzit cu botul pe labe. Caci acesta este principalul sau adversar si principalul dusman al Romaniei: parlamentul suprasaturat de lichele, nu pitpalacul ala pishorcos de Ponta!

Am facut si de data asta campanie impotriva pontaliciului, si imi place sa cred ca am avut un oarecare aport la caderea lui, desi de data asta campania mea a fost slabutza, si lansata in ultimele momente. Saracia, bat-o vina! Dar si daca am realizat doar 0,5% din punctajul care i-a lipsit lui Victoras, tot trebuie sa ma felicit. Sa stiti ca nu votul tau conteaza, cind trebuie sa decizi intre unul rau si altul mai putzin rau, ci numarul celor convinsi de tine sa nu se duca la votare, sau sa nu puna stampila pe cel mai rau!

Dar tot o revolutie ar fi cea mai potrivita. Nu va putea neamtzul nostru sa distruga stinca coruptziei construita din betonul nesimtzirii politicienilor de orice culoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu