vineri, 25 iulie 2014

CHEVRON GAZIND CU GAZUL MAMII LOR!....

Mai demult am scris despre Chevron, considerind ca ar trebui sa fie lasatzi dobitocii aia de americani sa scormoneasca prin subsoluri dupa gaze, ca nu-i tocmai pericol. Si cam asa era: apa infiltrata la cinci kilometri nu mai avea sanse sa iasa afara, deci nu polua pinza freatica, cutremurele erau mai mult in capul antichevronilor, campania impotriva exploatarii gazului de sist e o minarie politica, romanii chiar au nevoie de gazul asta, etc...

Dar... Am facut o descoperire. Una... gazata rau de tot! Mi-am dat seama ca nimeni din Romania (si probabil nici macar din SUA!) nu stie ce mama dracului amestec de gaze introduc americanii aia dusi cu pluta in subsolul romanesc. Nici macar Consiliul Suprem de Aparare a Tarii habar n-are ce gaze se introduc ca sa fluidizeze scoaterea gazului din sist, iar boii de la agentziile de mediu din tzara nu au cum sa stie ce soi de reactie va avea gazul metan in contact cu acel amestec necunoscut de gaze (cica vreo cincizeci, dar eu sper totusi ca e doar o exagerare a anisistilor!), si ce efect va avea acesta asupra mediului. Caci, spre deosebire de apa care ramine dracului in subsol, sau iese peste ani filtrata bine, -gazul va iesi pina la urma, in cca zece ani, prin fisuri in roca, si s-ar putea sa prajeasca tot solul, ba sa si otraveasca pinza freatica, transformind Podisul Tutovei in Desertul Tutovei!

Stie vreun bou de la CSAT ce gaze baga tovarasii in subsolul nostru? A facut vreo agentie de mediu vreun studiu despre impactul amestecului de gaze chevronian in subsol, si in contact cu gazul metan? Garanteaza vreo autoritate nationala sau americana ca in spatele grupului CHEVRON nu e vreo grupare terorista, gen al Quaeda, Brigazile Rosii sau Hamas, si ca mai tirziu locul de unde s-a extras gazul nu o sa sara in aer sau se va transforma in desert otravitor?
Mai exista vreun om cu creier in administratzia romaneasca, sau e loc aici doar pentru dobitoci si iresponsabili ?

La dracu' cu Chevron!

----------------------------------------------------------------

Oricum, in curind teroristii chevronezi, aparatzi de teroristi-jandari, vor veni sa dea cu sonda si la Puiesti. Primarul si consilierii se joaca de-a refuzul, dar cum ii stiu eu de poltroni, cred ca deja au si dat autorizatie de constructie pentru sonda, desi zbiara ca apucatii chemind lumea la mitinguri jalnice, unde sa protesteze inutil si ineficient, si sa poata spune mai apoi ca... nu s-a putut face nimic, ca s-au opus, da' ....

Daca vretzi sa strigatzi chestii serioase contra chevronezilor, va dau eu niste idei tari. Ia uitati ce trebuie sa strigatzi, ca sa-i impresionatzi:

CHEVRON PARCA-I AL QUAEDA,
SI, FIINDCA-A DAT TEREN
SA JURI CA-I CORLATEANU
OSSAMA BIN LADEN!

E VICTOR PONTA GALANTON
CA NE-A DAT GAZUL LA CHEVRON
CIND A SEMNAT CONTRACT CU EI
ERA SUB MASA, SI BEAT CLEI !

STALIN SI POPORUL RUS
NE-AU LUAT GAZUL SI S-AU DUS.
VICTOR PONTA E DE GROAZA:
NU SE DUCE, NE GAZEAZA!

GUVERNUL NE MANINCA DE VII LA BUZUNAR
IAR PARLAMENTUL DOARME: DE NOI N-ARE HABAR.
CHEVRON SI CU AL QUAEDA SCOT GAZE, DE NEBUNI
SI PRESA NE MANINCA FICATII CU MINCIUNI!

IARBA REA DIN HOLDE PIARA!
PIARA DUSMANII DIN TARA!
PONTA SI AMERICANII
CU JANDARMII: MARS AFARA !

DESI DOAR PATRUZECI LA SUTA
DIN CETATENI S-AU DUS LA VOT
CRED PESEDISTII CA SI ASTAZI
POT SA NE-O TRAGA PESTE BOT !

AL QUAEDA SPARGE AVIOANE
GUVERNUL SPARGE MILIOANE
IARA JANDARMII, CU-ANASINA
VOR SA NE SPARGA CAPATINA!

CU PATRUZECI LA SUTA
PREZENTA LA VOTARE
LUATI-VA VALIZA
SI MERGETI LA CULCARE!

NOI NU AM PROTESTA ATITA
CONTRA CHEVRON,DE N-AR FI RISC:
DAR INTRA INSASI VIATA NOASTRA
IN PRETUL GAZULUI DE SIST !
DAr si lozinci scurte:

CORLATEANU: E DUSMANUL ! CORLATENE, NU UITA: TRADATOARE-I FAPTA TA ! (Corlateanu Ion e dobitocul care a pus la dispozitia companiei CHEVRON terenul de la Puiesti unde vor americanii sa amplaseze sonda -pentru cine nu stie!)

CHEVRON, TU AI SEMNAT AICI, "CONTRACT" CU NISTE MASCARICI! GAZUL EXTRAS DE FIRMA CHEVRON: SINGURA OFERTA DE GAZ CU JANDARMI LA PACHET!

Si mai am....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu