duminică, 26 martie 2017

De ce detine azi poporul puterea

Oricit de ciudat ar parea, astazi puterea a reusit sa treaca direct in miinile poporului, in ciuda disperatelor incercari ale politicarzilor nationali de a o insfaca din nou, si in ciuda porcarelelor triumfaliste prin care ziaristii prealingai arondati clasei muncitoare cu gura au incercat sa prezinte rezultatele catastrofale din iarna lui 2016 drept o noua victorie a politicienilor. Desi prezentza insuficienta la votare era cit se poate de evidenta si cerea alte alegeri, cu alti candidati, presa de rahat a prezentat minaria drept alegeri reusite, iar Partidul Ciorditorilor din Romania (PSD) drept mare invingator in alegeri (?!) . Si asta desi inca nu s-a pomenit nicaieri ca un rezultat obtinut din insuficient sa dea altceva decit zero la suta !
Insa disperarea politicarzilor este uriasa, caci daca acum vreo patru ani mai puteau s-o intoarca in vreun fel, astazi insuficientza rezultatului este atit de evidenta incit nici macar ei nu cred ca ar putea sa reziste patru ani la guvernare sau macar in parlamentele penibil in care pot sa dea legi timpite pe banda rulanta. se asteapta in orice moment sa fie debarcati, si fiind ingrijorati de intensitatea demonstratiilor impotriva lor, au comis o gafa grosolana, pe care nu o comit de obicei decit novicii mafioti in politica: s-au grabit sa isi acorde o lege care le stergea practic orice raspundere pentru abuz, ca sa isi poata scoate din belea miile de primari si consilieri ce guitzau de jale stiindu-se urmariti si cu posibilitati de a cadea in cacat chiar dupa teribilele si oneroasele alegeri de tot risul. Ca sa scape cit mai repede de beleaua abuzului (un soi de infractiune ce acopera,sustine si cauzeaza coruptia), "alesii" fara rusine si minte au aruncat un soi de lege-faradelege (cum au facut ei multe altele!) in capul natiei prin care nu mai erau pedepsite penal decit abuzuri ce depaseau doua sute de mii de lei, adica douazeci de miliarde (!!). Practic, se scoteau de sub urmarirea penala zeci de mii de abuzuri, si se puneau bazele pentru sute de mii de noi abuzuri, caci in general daunele provocate direct printr-un abuz se ridica la citeva sute de lei, mergind pina la citeva mii. Deci, se scotea de sub raspundere penala orice abuz ,si de asta nenorocitul de Iordache se zbatea sa i se recunoasca ilegalitatea prezentata sub forma de lege,pentru care -cica!- el isi asuma nu stiu ce raspundere, ca nu se stie cum dracu raspundea, din moment ce s-a dus inapoi in parlamentul de rahat de unde a fost avortat.
Dar, ca s-o mai scurtam o leaca, aflati fratilor ca, datorita faptului ca alegerile s-au facut pe liste si nu uninominal ,cum au votat cetateniiprin referendum, iar prezentza la votare a fost insuficienta (trebuiau sa fie minim 51 la suta,numaiputzin!), rezultatul acestor alegeri este nul, politicienii si functionarii nu mai reprezinta statul, iar cetatenii care nu au fost la votare -si care reprezinta peste saizeci la suta!- au dreptul si obligatia sa formeze un parlament,sa numeasca un guvern, si ce e mai important: sa dea afara toti functionarii actuali si sa numeasca alti functionari, si sa le verifice fostilor functionari activitatea, direct si fara intermediari! Si tocmai de asta se tem politicarzii nostri cel mai mult: caci la cit au furat, nici nu se pune problema sa ramina in afara unor celule racoroase pe cel putin zece ani, daca se verifica activitatea lor de entitati independente si sint rasplatiti la justa lor valoare.
De aceea, ca sa aiba efect vreo demonstratie impotriva lor, aceasta actiune trebuie sa se axeze pe sublinierea faptului ca ei nu mai reprezinta statul si pe returnarea banilor mincati de pomana si refuzul de a mai plati impozite in miinile acestor ratati pe care lumea a refuzat sa-i mai tzina de fapt in spinare.
Si, n-o sa va vina sa credeti: dar cea mai sigura cale de a scapa definitiv de politicarzi si de slugile lor este sa inconjurati sediile cladirilor oficialesi sa refuzati pur si simplu accesul lor si al functionarilor in acele cladiri. Fara prezentza in sedii nu-i mai recunoaste nimeni!
popor, puterea e cu adevarat in miinile tale! Blocheaza accesul, si ai terminat cu tot gunoiul politic in citeva zile!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu