sâmbătă, 29 octombrie 2016

CU JAVRA LA PSIHIATRU

Mai deunazi, am citit pe pagina intii a ziarului EVENIMENTUL de Moldova, un titlu socant: IMAGINI DE GROAZA CU HINGHERII DIN VASLUI! In mintea mea, DE GROAZA insemna ca hingherii vasluieni asasinau animale, le loveau cu rangi, bastoane, bite si topoare (ca sa parafrazaz o poezie de-a mea despre minerii din '90), ardeau de viu vreun ciine cu lampa de sudura,ii sugeau singele, ii taiau picioarele, ori si mai rau: il castrau si-l abandonau pe strada, cum au facut niste descreierati ce-si spun "iubitori de animale" de pe la noi. Vedeam deci numai singe, rani,bucati de blana insingerate,oase rupte,chin mult si foarte multa suferintza, ce mai! Ma asteptam sa fiu nu doar socat, ci si inspaimintat de-a dreptul!
Cind colo, ce sa vezi: "zguduitoarele" revelatii se refereau la faptul ca niste hingheri din Vaslui (unul dintre putinele orase din Romania fara ciini vagabonzi pe strada), au prins un ciine si, in loc sa-i stearga blana si sa-i ofere caviar,sunca de Praga,ciolane de ros,ori macar vreun picior de copil de patru ani (cum le place dumnealor) si sa-i dea drumul sa se poata intilni cu haita lui , ei bine: nenorocitii de hingheri l-au virit intr-un sac si l-au aruncat intr-o duba, ducindu-l la ecarisaj !Groaznic! Socant!! Pe ce lume traim noi, domnule!?! :)))
Mai mult decit atit, autorul articolului facea referire la mesaje primite pe Facebook, in care suflete sensibile si oripilate isi exprimau groaza fatza de un asemenea act barbar, fatza de o asemenea incalcare a drepturilor maidanezilor, carora li se interzice dreptul sfint de a hoinari liberi pe strazi si de a ataca si sfirteca tot ce misca pe acolo. Ba chiar o postaca amenintza pe cei vinovati ca vor plati pentru ticalosia lor!!Zguduitor ! Cutremurator!! Scarpinator de-a dreptul!
Am postat si eu un raspuns, in care-l apostrofam pe autorul articolului ca publica timpenii si ca face propaganda pentru mentinerea javrelor pe strada.
Oi fi facut bine, sau rau?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu