miercuri, 28 noiembrie 2018

REVOLUŢIA PĂTRATELOR NEGRE . Manualul luptătorului revoluţionar.

ORGANIZARE ŞI SCOP

"PĂTRATELE NEGRE" este o mişcare revoluţionară ad-hoc, fără lideri sau sedii permanente, alcătuită mai ales din tineri patrioţi neînscrişi politic, ce sînt dispuşi să lupte, inclusiv cu arma în mînă, pentru eliberarea ţării şi societăţii de sub dominaţia mizerabilă a clasei politice iresponsabile ce a ruinat fizic şi moral ţara în ultimii şaptezeci şi mai bine de ani. Denumirea de "PĂTRATE NEGRE" vine de la pătratul negru ce se găseşte în mijlocul steagului tricolor, pătrat care semnifică doliul purtat după revoluţionarii trădaţi în 1989 şi după milioanele de români morţi din cauza lipsurilor şi bolilor după aceea. Drapelul cu pătrat negru în centru este simbolul revoluţiei.
Scopul principal al acţiunii revoluţionare , ce va avea loc după 5 şi înainte de 22 Decembrie 2018, nu este doar acela de a provoca alegeri anticipate sau de a schimba doar guvernul actual, ci de a schimba întregul aparat de funcţionari de stat cu tineri neînscrişi politic, de a introduce controlul cetăţenesc asupra instituţiilor publice, şi de a trage la răspundere toată clasa politică iresponsabilă pînă azi, pentru legile strîmbe şi idioate aruncate în capul cetăţenilor,şi pentru bătaia de joc şi nesimţirea criminală cu care au ruinat viaţa, viitorul, banii şi speranţele cetăţenilor acestei ţări.

În fapt, PĂTRATELE NEGRE nu recunosc actualii politicieni şi funcţionari publici ca fiind reprezentanţi ai statului român, ci îi consideră ceea ce sînt de fapt: o bandă de şarlatani penibili, clovni mult prea băgaţi în seamă de presa pupincuristă, şi nişte putori pline de tupeu învăţate la trai bun pe seama altora, -asta mai ales datorită faptului că ultimele pseudo-alegeri s-au desfăşurat pe liste, şi nu uninominal, cum a votat poporul, iar prezenţa penibilă de la aceste "alegeri", de sub 40 % din alegători a demonstrat clar că românii nu mai vor să bage în seamă această clasă politică, şi că este timpul pentru democraţia directă. DIN ACEST MOTIV,POLITICIENII ŞI APĂRĂTORII LOR ÎNARMAŢI SÎNT CONSIDERAŢI DE REVOLUŢIONARI DREPT ORGANE DE OCUPAŢIE, ŞI VOR FI TRATAŢI CA ATARE.

NECESARUL MINIM AL LUPTĂTORULUI REVOLUŢIONAR PE TIMPUL ACŢIUNII:

Aceasta este o revoluţie, deci nu o demonstraţie paşnică, deci implică faptul că participanţii nu se opun forţelor de represiune doar cu lozinci şi piepturi goale, ci cu armament de gherilă, mult mai uşor de fabricat, dar de eficacitate cam tot atît de mare ca şi cel al organelor de represiune oficiale. Iată deci ce trebuie să deţină un luptător revoluţionar pe timpul acţiunii:

1- 2- 3 sticle incendiare , cu benzină şau acetonă ori neofalină şi azotat, fosfat sau napalm , două de cca 330 cl, şi una de 0,5 litri.
2- O suliţă de lemn sau alt material rezistent, sau o cange, cu o eşarfă tricoloră sau galbenă cu pătrat negru în mijloc, lungă de 1,5 -2 metri. Suliţa serveşte mai ales ca mijloc de recunoaştere de la distanţă între luptători, dar poate fi utilizată şi ca armă contra turbulenţilor, pînă la locul ridicării de baricade.
3- Un cuţit mare de luptă, cu teacă.
4- O funie lungă de cca 10 metri, prinsă în jurul brîului.
5- 0,5 -1 litru de benzină.
6- Cîteva cutii de chibrituri
7- O brasardă (banderolă pentru braţ) cu pătrat negru în mijloc (tricoloră sau galbenă)
8- O mică trusă de prim-ajutor ( 100 ml spirt, tifon, vată, aspirine, antinevralgic, faringosept, algocalmin, antidiareic,etc)
9- Una sau două pături, ori un sac de dormit
10- Un fular rezistent şi cît mai lung (poate fi utilizat şi ca praştie pentru aruncat sticle incendiare sau proiectile mai mari!)
11- O praştie cu crăcane mari, sau fără crăcane, şi cîteva proiectile pentru ea (bile rulment, piuliţe, etc)
12- Un carnet şi un pix, pentru notat operaţiunile şi schiţat planuri de luptă
13- Telefon mobil, ptr comunicaţii
14- 2-3 brichete cu led
15-Un briceag nu prea mare
16- Lingură şi furculiţă din tablă sau aluminiu
17- HAINE DE IARNĂ ( 2 pulovere groase, pantaloni groşi, 2 perechi de ciorapi, 2 fesuri sau căciulă şi fes, bocanci de iarnă, geacă groasă, mănuşi.) Sînt de preferat haine şi pantaloni în culori cît mai închise, cu cît mai multe buzunare
18- Un PET cu 1-1,5 litri de apă
19- Un porthart sau o borsetă mare
20- HRANĂ PENTRU CÎTEVA ZILE, cca 3-4 kg hrană USCATĂ (1 kg pîine uscată sau pesmet, 1 kg şuncă sau salam uscat, 0,5 kg zahăr sau ciocolată, 0,5 kg brînză uscată sau caşcaval, 10 ouă fierte, o cutie cuburi de supă instant. HRANA NU TREBUIE ÎN NICIUN CAZ SĂ DEPĂŞEASCĂ 5 KG!
21- 50 grame sare
22- O cană de metal cu toartă
23- 20-30 pliculeţe de ness sau ceai granulat
24- 5-10 lumînări
25- Fitil ptr sticlele incendiare (se poate utiliza un tricou sau nişte blugi vechi)
26- Un prosop, săpun, periuţă şi pastă de dinţi
27- Un ac gros, şi aţă groasă şi colorată ( galbenă, portocalie, bej, albă,) pentru cusut indicativele pe haine

MATERIALE OPŢIONALE:

BINOCLU, ARC CU SĂGEŢI CU NAPALM, TOPORIŞCĂ, UMBRELĂ, PLICURI CU SUPĂ INSTANT SAU ALTE ALIMENTE, TERMOS, CEAS DE MÎNĂ, O CRATIŢĂ MICĂ, O TIGAIE SAU UN CEAUN, LANTERNĂ PUTERNICĂ, DRAPEL TRICOLOR MARE CU PĂTRAT NEGRU, O CANTITATE MAI MARE DE BENZINĂ, AZOTAT SAU FOSFAT (MAXIM 10 KG, DACĂ VENIŢI ÎNTR-UN GRUP MAI MARE!)

-MATERIALELE DE LUPTĂ PRIMEAZĂ, CĂCI HRANĂ, ÎMBRĂCĂMINTE, ÎNCĂLŢĂMINTE, USTENSILE... SE POT OBŢINE ŞI DE LA LOCUL RIDICĂRII BARICADELOR, PRIN RECHIZIŢII SAU CONFISCĂRI.

ATENŢIE: GREUTATEA RANIŢEI NU TREBUIE SĂ DEPĂŞEASCĂ 12 -15 KG! E posibil să trebuiască să vă mişcaţi rapid, mutîndu-vă sau retrăgîndu-vă cale de mulţi kilometri, şi nu aveţi cum fugi cu ditamai sacii sau sacoşele după voi, ori cu un rucsac cu zeci de kilograme în spate!

-Proviziile sînt necesare pentru drum, cîteva zile, pînă ce ajungeţi la locul de campare , ridicaţi baricadele şi stabiliţi punctele de rezistenţă. În rest vă veţi aproviziona de la magazinele din zonă, prin rechiziţii sau confiscări, cum am mai precizat.

-Nu trebuie să aduceţi arme foarte grele (baroase, tîrnăcoape, securi, topoare, ghioage, răngi ) decît dacă chiar sînteţi specializaţi în asemenea arme. Altfel, acestea sînt foarte grele şi greu de mînuit şi cărat, iar în caz de retragere pot deveni inutile şi cauzatoare de întîrzieri, iar la Bucureşti sau locaţia voastră finală,puteţi găsi oricînd astfel de unelte, la depozitele de materiale de construcţii.

- Pe timpul transportului, dacă sînteţi în mijloace de transport în comun, (tren, microbuz, autobuz,) nu veţi arăta armele ostentativ, ci veţi fi foarte discreţi. La voi veţi purta doar două sticle incendiare mici, cu fitilul pregătit,pentru situaţii de urgenţă, ascunse în buzunarele interioare ale hainelor, şi baioneta, la fel ascunsă sub haină. Singurul lucru lăsat la vedere va fi suliţa cu eşarfa cu pătrat negru, care vă va ajuta să fiţi remarcaţi de alţi luptători, dar şi suliţa va avea vîrful mascat!

IDENTIFICARE:

- VEŢI AVEA ÎN MOD OBLIGATORIU UN ACT DE IDENTITATE LA VOI (PAŞAPORT, CARTE IDENTITATE, PERMIS CONDUCERE, CARTE ALEGĂTOR). Nu sînt acceptaţi anonimii, căci unii inşi vor dori să comită delicte sub semnul nostru, şi nu trebuie să facem mişcarea de rîs!

-În raniţă veţi lăsa un bilet de identificare cu numele şi adresa completă,şi nr de tel al unei cunoştinţe, pentru cazul în care se rătăceţte raniţa.

-De asemenea, asupra voastră, în buzunarul interior al cămăşii sau pantalonului, veţi avea un carton pe care veţi scrie citeţ numele, codul numeric personal,grupa de sînge, eventualele boli asociate, telefon sau adresă a unei rude, pentru cazuri de urgenţă.

- FIECARE NOU-VENIT VA PRIMI UN INDICATIV FORMAT DIN DOUĂ LITERE ŞI PÎNĂ LA TREI CIFRE, IAR ULTERIOR VEŢI FI TRIAŢI NUMAI DUPĂ ACEST INDICATIV. COMANDANŢII LOCALI VOR AVEA CA INDICATIV DOAR DOUĂ LITERE ŞI CIFRA ZERO.

-Veţi avea cusute sau imprimate, deasupra buzunarului de la piept numele de familie şi iniţialele prenumelui (ex: V. IONESCU, D-M PETRACHE, H PETRE, I MUNTEANU), iar mai tîrziu veţi adăuga şi indicativele primite de la comandamentul de grup local.

RECUNOAŞTERE


-SEMNALUL DE RECUNOAŞTERE AL LUPTĂTORILOR VA FI O LOVITURĂ DE TOBĂ URMATĂ DE ALTE TREI CONSECUTIVE. POT FI FLUIERĂTURI,BĂTĂI DIN PALME, TROPĂIELI DE BOCANCI, LOVITURI DATE ÎN PĂMÎNT CU COADA SULIŢEI, BĂTĂI ÎNTR-UN PET GOL, ETC... DACĂ UN LUPTĂTOR A SOSIT SINGUR SAU S-A RĂTĂCIT DE GRUPUL SĂU, EL VA LANSA SEMNALELE CONVENITE ŞI VA PRIMI OBLIGATORIU RĂSPUNSUL ALTOR LUPTĂTORI, ADĂUGÎNDU-SE GRUPULUI ACESTORA.

-Un alt semn de recunoaştere este un mic pătrat negru imprimat deasupra buzunarului exterior, sau un tricolor stilizat cu pătrat în mijloc.

-Semnul de identificare principal ,în timpul adunării spre obiectiv (BUCUREŞTIUL E OBIECTIVUL PRINCIPAL) rămîne suliţa cu eşarfă cu pătrat negru. Este vizibilă de departe,şi seamănă mult cu un steag, deci trece destul de neobservată de profani.

-Brasarda cu pătrat negru nu se va pune pe braţ decît după formarea de grupe , ridicarea baricadelor şi începerea asaltului asupra obiectivelor desemnate.

JURNALUL

-Cu toţii veţi avea la voi un carnet şi un pix în care veţi nota toate evenimentele petrecute în cadrul grupului de luptă, inclusiv ordinele date de comandant, vouă şi altor luptători, observaţii asupra mişcărilor de trupe sau mişcări şi evenimente suspecte, etc... Aceste notiţe personale vor permite mai tîrziu identificarea diversioniştilor, trădătorilor şi incapabililor şi pedepsirea lor drastică.

-De asemenea, cei care au aparate de fotografiat sau filmat vor inregistra cînd e posibil acţiunile de luptă, vizite primite, persoane şi evenimente suspecte, etc...

ÎNTRAJUTORARE

Luptătorii revoluţionari au obligaţia să acorde asistenţă în caz de pericol sau necesitate oricărui alt camarad, pe tot parcursul transportului şi luptelor. La auzul apelului: PĂTRATE NEGRE, AICI: PERICOL! orice camarad sau grup de camarazi trebuie să sară în ajutorul camaradului capturat sau atacat, folosind orice mijloc aflat la îndemînă, în special suliţele. care sînt de fapt arme pentru potolirea şi corijarea turbulenţilor.

NIMENI NU ARE VOIE SĂ LOVEASCĂ, SĂ INSULTE SAU SĂ ÎMPIEDICE ACŢIUNILE UNUI "PĂTRAT NEGRU"! CEI CARE ATACĂ LUPTĂTORI SAU SE OPUN CU FORŢA RECHIZIŢIILOR SAU LIBEREI MIŞCĂRI A REVOLUŢIONARILOR VOR FI CORIJAŢI CU COADA SULIŢELOR, PÎNĂ RĂMÎN LAŢI!

PROTECŢIA RĂNIŢILOR

În Decembrie 89, unii răniţi aduşi la spitalele de urgenţă au fost împuşcaţi acolo de către inşi rămaşi neidentificaţi nici pînă azi, şi din motive obscure. de aceea, trebuie identificat din timp un spital de urgenţă situat în proximitatea teatrului de operaţiuni, spital ce va fi supravegheat special, zi şi noapte de către revoluţionari,acest spital fiind şi unul dintre principalele obiective ce vor trebui cucerite . Nimeni nu are voie să intre la răniţii noştri neînsoţit, nici măcar doctorii, surorile medicale,ori personalul de curăţenie, dar nici măcar alţi revoluţionari sau chiar şi comandanţii. Există diversionişti care ştiu să se deghizeze foarte bine, şi nu poţi fi sigur că insul ce se prezintă drept doctorul X sau Comandantul Doran este chiar cel prezentat!

Doi oameni vor păzi în permanenţă fiecare uşă de la salonul în care sînt cazaţi răniţii, şi unul dintre ei va intra întotdeauna cu orice persoană care intră la răniţi, indiferent din ce motiv.
Dacă salonul revoluţionarilor răniţi este mai mare (şi este de dorit ca aceştia să fie cazaţi în acelaşi salon) doi luptători vor păzi intrarea, iar unul va sta permanent cu răniţii, înăuntru.

POLIŢIŞTII ŞI JANDARMIII

Jandarmii şi poliţiştii sînt principalii noştri adversari şi împotriva lor trebuie să ne înarmăm, dar şi împotriva vreunor alţi militari trădători de neam de soiul celor din 89. Fără protecţie, mai ales protecţie armată, politicarzii nu ar putea rezista niciodată în faţa unui număr foarte mare de protestatari, chiar şi paşnici!
Poliţiştii sînt laşi şi prost pregătiţi, deşi există şi excepţii. Au însă pistoale, bocanci buni şi maşini destul de bune, ce pot fi confiscate şi utilizate la transport. Jandarmii sînt însă mult mai bine antrenaţi, şi echipaţi, iar armamentul lor e unul de război, deci sînt mult mai greu de capturat şi dezechipat.

O maşină cu trei-patru poliţişti poate fi capturată chiar şi de numai trei-patru luptători, înarmaţi doar cu suliţe şi baionete, dar capturarea unei maşini cu jandarmi necesită minim zece luptători, şi utilizarea sticlelor incendiare.

Dacă o maşină de poliţie vă opreşte în trafic cînd sînteţi mai mulţi într-un mijloc de transport, capturaţi maşina şi poliţiştii, îi dezechipaţi şi veţi pleca mai departa şi cu maşina lor, maşină pe care veţi scrie REVOLUŢIE sau PĂTRATE NEGRE. ARMELE POLIŢIŞTILOR SÎNT UN ÎNCEPUT FOARTE BUN!

Jandarmii sînt mult mai greu de prins şi dezechipat ,dar sînt posesorii unor arme foarte performante, au muniţie de război şi protecţii antiglonţ, adică nişte chestiii care ne-ar fi extrem de folositoare! Însă, dacă poliţaii pot fi dezarmaţi chiar şi numai cu suliţe şi cuţite, pentru a-i convinge pe jandarmi să se predea şi să ne cedeze "de bunăvoie" echipamentul, trebuie folosite sticlele incendiare şi napalmul. După ce cîţiva luptători blochează maşina jandarmilor,în faţa şiîn spatele maşinii se vor sparge demonstrativ două sticle incendiare, iar cei din maşină vor fi avertizaţi că, dacă nu se predau în linişte, vor arde ca nişte şobolani. Dacă se poate, o roată de la maşina jandarmilor va fi demontată sau spartă, pentru a-i împiedica să fugă. Primii, trebuie scoşi din maşină şoferul şi cel din dreapta lui, căci de obicei aceştia sînt mai slab pregătiţi,iar cu armele acestora vor fi ameninţaţi ceilalţi jandarmi, şi forţaţi să coboare pe rînd şi să se dezechipeze în linişte. La sfîrşit, jandarmii dezechipaţi, vor fi trimişi, fără bocanci, spre cea mai apropiată locaţie sau localitate.

DACĂ ÎNSĂ JANDARMII DIN MAŞINĂ VĂ ATACĂ, NU TREBUIE SĂ EZITAŢI NICIUN MOMENT: BOMBARDAŢI MAŞINA CU STICLE INCENDIARE ŞI LĂSAŢI-O SĂ ARDĂ. CU OAMENII ÎN NEGRU, CU TOT, CĂCI ALTFEL VĂ VOR UCIDE EI PE VOI!
E O LUPTĂ PE VIAŢĂ ŞI PE MOARTE, DE-A DREPTUL, NU TREBUIE SĂ UITAŢI NICIUN MOMENT!

ARMATA OFICIALĂ


În 1989, represiunea sîngeroasă şi diversiunile criminale contra populaţiei au fost înfăptuite mai ales de militarii trădători de neam, pregătiţi de ofiţeri fără pic de moralitate, iar acei trădători şi creatori de trădători, în marea lor majoritate au fost avansaţi, iar astăzi au grade superioare în noua Armată, sau deţin funcţii-cheie în cadrul MAPN, MI, Servicii Secrete, guvern,parlament sau alte structuri de stat, De aceea, oricănd armata poate ocupa poziţii-cheie prin oraşe, sub pretextul că asigură ordinea publică şi paza instituţiilor, deci tocmai a obiectivelor care ne interesează pe noi, şi pe inşii pe care trebuie să-i reţinem şi să-i scoatem din joc.

Dacă Armata ne livrează politicarzii şi funcţionarii, totul e OK,şi putem colabora, căci nu are niciun rost să distrugem clădiri în care se găsesc nenumărate probe ale furtişagului organizat de clasa politică. Dar dacă Armata refuză să ne dea politicarzii sau chiar ne atacă direct, trebuiesă răspundem cu foc la foc. Vom ataca atunci depozitele de arme din Bucureşti şi din ţară, şi ne vom lupta cu mitraliere, tunuri antitanc, lansatoare de grenade şi de branduri, carabine cu lunetă, aruncătoare de rachete, etc...

Nu trebuie să vă lăsaţi impresionaţi de un aşa-zis prestigiu pe care l-ar avea Armata, şi nu ştiu ce drept de a apăra Ţara şi Poporul, şi bla-bla-bla-...O armată care a trădat o dată va mai trăda, ca să-şi acopere trădarea din trecut, pînă ce va fi desfiinţată. Iar Armata naţională sîntem noi, revoluţionarii, nu ucigaşii comandaţi de trădătorii din Decembrie 1989! În caz de atac, îi veţi vîna pe soldaţii guvernului şi-i veţi lichida oriunde îi veţi găsi şi veţi forţa trupele de trădători să se predea sau să se retragă în cazărmi. Armata are dreptul să apere doar ambasadele şi legaţiile, principalele poduri, vămile şi graniţele.

ATENŢIE! PENTRU A NU PUTEA FI PREA RECEPTIVI LA DIVERSIUNI, NU TREBUIE SĂ CONSUMAŢI ALCOOL ÎN TIMPUL ACŢIUNII! CEI CARE VOR FI DESCOPERIŢI BĂUŢI VOR NIMERI LA ÎNCHISOARE, IAR DACĂ DIN CAUZA BEŢIEI LOR AU MURIT OAMENI, VOR FI EXECUTAŢI.

RELAŢIILE CU PRESA

Presa actuală este o mare maestră în manipulare, diversiune, intoxicare şi dezinformare, deci nu trebuie să puneţi niciodată bază pe ea. Mai întîi va refuza pur şi simplu să pomenească măcar despre acţiunea noastră, iar mai apoi va încerca să s-o prezinte fie drept atac terorist, fie jaf cu luare de ostatici (dacă ocupăm vreo clădire), sabotaj al vreunei puteri străine, ori o mişcare de drogaţi, care nu ştiu ce vor. Nu trebuie să vă supere deloc faptul că presa refuză să vorbească despre noi: cu cît va tăcea mai multă vreme cu atît vom avea mai mult timp să pregătim temeinic revoluţia şi să îi luăm prin surprindere pe politicarzi!
Dacă veţi fi întrebaţi de ziarişti de ce v-aţi ridicat la luptă, răspundeţi-e simplu: VREM SĂ INSTAURĂM ÎN ROMÂNIA DEMOCRAŢIA CETĂŢENEASCĂ, ŞI SĂ TRAGEM DIRECT LA RĂSPUNDERE POLITICIENII ŞI FUNCŢIONARII CARE NE-AU JEFUIT ATÎTA VREME. VREM SĂ NE LUĂM ŢARA ÎNAPOI!

ATENŢIE! Pe tot parcursul acţiunii armate nu priviţi emisiunile de ştiri transmise de posturile TV, căci acolo tot soiul de ţîşti-bîşti şi nerozi vor începe să dea ordine şi indicaţii , semănînd panică şi haos ,şi creînd diversiuni, ca să vă omorîţi între voi, cum s-a întîmplat şi în 1989! ORDINELE PENTRU VOI SE VOR TRANSMITE NUMAI ÎN SCRIS, PRIN COMANDANŢI!

CONDUCEREA REVOLUŢIEI

În mod paradoxal, această revoluţie nu are conducători, pentru a nu da forţelor represive posibilitatea să oprească actul revoluţionar, sau să-l deturneze, arestînd , ucigînd sau blocînd conducătorii.
În teorie, comandantul suprem al revoluţiei sînt eu: DAN DORAN, cetăţean român de profesie jurnalist independent, autorul Programului de Reforme al Revoluţiei, iar restul comandanţilor locali, pe măsură ce se vor aduna la Bucureşti, vor fi locotenenţii mei. Dar nimeni nu e bătut în cuie în vreun post căci politrucii şi acoliţii lor ştiu că eu sînt cel ce pregăteşte revoluţia, deci eu pot oricînd să fiu arestat, , blocat, rănit grav sau chiar ucis, ba pot să mă şi îmbolnăvesc sau să mă accidentez întîmplător, şi ce revoluţie mai e şi aia care nu mai poate începe sau dezvolta, doar pentru că a murit un om sau mai mulţi? Indiferent cît de deştept sau bine pregătit e cineva, el poate fi oricînd inlocuit. Dacă eu sînt arestat sau indisponibil, lansaţi singuri atacul, chiar în ziua de 22 Decembrie, ridicaţi baricade în Bucureşti, cuceriţi instituţiile principale, arestaţi politicarzii şi nu mai permiteţi accesul foştilor funcţionari în instituţii, iar pe mine mă puteţi recupera mai tîrziu de la locul de reţinere.

Pentru alegerea comandanţilor locali, fiecare grup de minim zece luptători va desemna un comandant prin vot sau tragere la sorţi. Mai tîrziu comandanţii vor fi selecţionaţi de mine sau de alt Comandant Suprem, ales de şefii de grupe.

IAR DACĂ EU SÎNT UCIS, VEŢI EXECUTA PRIN ÎMPUŞCARE TOATĂ CLASA POLITICĂ, TOŢI POLITICIENII ŞI TOŢI OFIŢERII SUPERIORI DE ARMATĂ MOŞTENIŢI DE LA REGIMUL COMUNIST, DE LA MAIOR ÎN SUS. ACESTA ESTE UN ORDIN SPECIAL DIRECT, ABSOLUT NECESAR, CĂCI DACĂ NU ÎI VEŢI ELIMINA TOTAL PE ACEŞTI PROFITORI TRĂDĂTORI DE NEAM, EI SE VOR GRUPA IARĂŞI ÎN GRUPURI INFRACŢIONALE ŞI VĂ VOR DISTRUGE. DOAR EU ÎI POT ŢINE ÎN FRÎU CĂCI LE CUNOSC TOATE TERTIPURILE, ŞI DOAR EU AM NEVOIE DE EI VII!


VA URMA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu