marți, 4 decembrie 2018

REVOLUŢIA PĂTRATELOR NEGRE .Manualul luptătorului (II)

ARMELE REVOLUŢIONARILOR

Nu se pleacă la luptă cu piepturile goale, sau înarmat doar cu beţe şi pietre, cum fac rataţii care cred că oamenii guvernanţilor au de gînd să respecte vreodată legile pe care le-au emis pentru prostime. Suliţa, praştia, arcul şi cuţitul sînt arme albe, concepute mai mult pentru apărare, dar ineficiente în faţa armelor de foc, deţinute de jandarmi şi militari, deci inutile în confruntările cu aceştia.
De aceea, arma principală de luptă a PĂTRATELOR NEGRE rămîne sticla incendiară îmbunătăţită, care are o putere sporită faţă de cea clasică, şi este asemănătoare cu o grenadă incendiară, făcînd inutilă orice protecţie sau scut. Sticlele incendiare cele mai eficiente sînt cele de capacitate mică şi pereţi de sticlă subţiri, şi pline cu napalm artizanal sau cu un amestec de azotat ori fosfat şi benzină.

-STICLA CU AZOTAT/FOSFAT: se umple cu îngrăşămînt cam jumătate de sticlă de 33 -50 cl, şi se toarnă peste acesta benzină pînă ce se umple restul sticlei. De dop sau peste mijlocul sticlei se agaţă o pînză, ce se îmbibă ulterior cu combustibil, ce se aprinde chiar înainte de aruncare.

-STICLA CU NAPALM ARTIZANAL: Napalmul se fabrică foarte simplu: în cantitatea de benzină necesară pentru a umple o sticlă se topeşte polistiren expandat, pînă ce benzina devine vîscoasă, apoi se toarnă în sticlă. Acest amestec sporeşte puterea calorică a proiectilului incendiar, făcîndu-l să ardă foarte multă vreme.

-Tot cu polistiren expandat topit în benzină se poate fabrica napalm special pentru săgeţi sau suliţe incendiatoare. De data asta se topeşte mai mult polistiren, pînă ce amestecul devine o gelatină, iar cu acest amestec se unge vîrful proiectilelor chiar înainte de lansare, iar gelatina astfel aprinsă se va scurge de pe proiectile pe ţintă, aprinzînd-o.

Se mai pot folosi şi alte substanţe uşor inflamabile: diluant ptr vopsele, acetonă, neofalină, carbid umezit, diverse substanţe pesticide, etc... de asemenea, se pot utiliza și butelii de aragaz stropite cu benzină aprinsă şi rostogolite spre adversar (mai ales de la înălţime sau de pe un teren în pantă), tuburi de oxigen, tuburi de spray aprinse, etc...

După cum am mai precizat, cele mai potrivite recipiente pentru realizat sticle incendiare sînt cele cu pereţii de sticlă subţiri. Excelente sînt sticluţele de bere de 33 cl, de la bere CORONA, TEQUILA, DAB, sau sticluţele de apă minerală BUCOVINA.

BARICADELE ŞI BARAJELE

Într-o revoluţie, baricadele sînt extrem de importante. Ele permit o apărare eficientă a luptătorilor în faţa unor atacatori superior pregătiţi şi dotaţi, şi interzic sau îngreuiază circulaţia adversarilor şi desfăşurările de forţe ale acestora, inclusiv a mijloacelor lor de luptă.

Cele mai bune baricade se realizează de obicei din două mijloace de transport grele (basculante, camioane, tractoare, buldozere, compresoare, vagoane tren sau tramvai, etc.) aşezate fiecare de-a curmezişul pe cîte o direcţie de mers a drumului, în jurul cărora se construieşte restul baricadei, din maşini, tonete, capace de canalizare, bănci, mobilier divers, materiale de construcţii, etc... Baricadele se construiesc de obicei la intersecţii de drumuri principale, sau în imediata apropiere a unor obiective importante. ATÎTA VREME CÎT EXISTĂ BARICADE, REVOLUŢIA NU POATE FI ÎNVINSĂ, CHIAR DACĂ INAMICUL RECUCEREŞTE ANUMITE OBIECTIVE, SAU ANUNŢĂ " GLORIOS" CĂ REVOLUŢIA S-A TERMINAT.
Acolo unde nu este posibil să se înalţe baricade, din cauza lipsei de material sau a lărgimii locului, se instituie baraje de control, păzite foarte bine şi se verifică toate vehiculele şi persoanele ce trec pe acolo, reţinîndu-se eventualii suspecţi sau atacatori.

RECHIZIŢIILE ŞI CONFISCĂRILE

Pe tot parcursul acţiunii revoluţionare vor trebui aprovizionate cu alimente, îmbrăcăminte, articole de camping, medicamente, energizante, ţigări ,articole de igienă, mijloace de transport şi locuri de odihnă, -grupurile de luptători răspîndite prin tot oraşul.

Pe toată durata campaniei revoluţionare, PĂTRATELE NEGRE au dreptul să rechiziţioneze, de la magazine şi depozite, orice tip de marfă care îi poate ajuta în luptă. Pot fi rechiziţionate pînă la limita a 5 kg de alimente de om pe săptămînă, dar şi haine, bocanci, mănuşi, raniţe, etc... Obiectele pot fi oricît de scumpe, căci luptătorii îşi riscă viaţa, deci merită tot ce e mai bun! Se pot rechiziţiona şi cafea, ness, ţigări, dulciuri, etc... dar nu şi băuturi alcoolice! Luptătorii trebuie să fie în permanenţă treji şi lucizi. NU SE ACCEPTĂ BEŢIVANII SAU DROGAŢII!
De asemenea, nu se pot rechiziţiona alimente decît în limita stocului de maxim 50 la sută dintr-un aliment existent în acel magazin, căci nu putem lăsa populaţia fără alimente! Excepţie fac produsele foarte scumpe şi greu vandabile, care pot fi luate integral, căci nu le va cumpăra oricum nimeni!

Modul de rechiziţionare este foarte simplu: şeful ales al grupului va merge cucîţiva luptători la un magazin sau depozit, iar după ce aceştia îşi aleg mărfurile dorite, el va face un bon de plată ulterioară, cu seria de la cartea lui de identitate, bon pe care îl predă vînzătorilor, urmînd ca acest bon să fie decontat ulterior de către statul revoluţionar, în cursul anului 2019. În acelaşi mod se fac rechiziţiile de medicamente, materiale de construcţii, unelte, combustibili, haine, etc...

Dacă în magazin nu este nimeni sau dacă nu răspunde nimeni, intrarea va fi forţată, se vor lua mărfurile ,se va face un total al acestora, se va depune bonul cu seria actului de identitate al șefului de grup, şi se va sigila uşa, după plecare.

ATENŢIE! NU SE RECHIZIŢIONEAZĂ BANI, OBIECTE DE PODOABĂ, BIJUTERII, ELECTRONICE, SAU LUCRURI CARE NU SPRIJINĂ EFECTIV REVOLUŢIONARUL ÎN LUPTĂ! CEI CARE VOR LUA BANI, BIJUTERII SAU ALTE LUCRURI DE VALOARE VOR NIMERI LA OCNĂ, CU MULTĂ MUNCĂ SILNICĂ! NU NE STRÎNGEM LA CIORDIT, VIOLAT ŞI BĂTUT POPULAŢIA, CA MINERII TERORIŞTI DIN 1990!

La fel, se rechiziţionează şi orice mijloc de transport necesar, fie el SUV, automobil, tractor, remorcă, camion ,tren, basculantă sau vas.

Dacă proprietarii sau angajaţii magazinelor sau vehiculelor se opun cu forţa rechiziţiilor, atunci mărfurile şi vehiculele se vor confisca, şi nu vor mai fi rambursate de statul român.

De asemenea, revoluţionarii pot rechiziţiona oricînd orice locuinţă sau locaţie apropiată de baricada sau obiectivul cucerit, asaltat sau păzit, pentru refacere, odihnă ori supraveghere a împrejurimilor. Dacă proprietarii protestează, vor fi evacuaţi cu forţa.

SIMBOLISTICĂ ŞI AMBIGUITATE

Mulţi poate vor considera că denumirea de PĂTRATE NEGRE e nepotrivită, şi ar trebui una mai eroică, gen LUPII NEGRI/ROŞII/ALBI, LINCŞII CARPAŢILOR, LUPII DACICI, TIGRII DURI, PANTERELE GETICE, etc.. Să nu credeţi că nu m-am gîndit şi eu la astfel de denumiri, dar acestea sînt denumiri pentru nişte organizaţii bine închegate, cu locuri de întîlnire, simbolistică specială, statute, conducători desemnaţi, etc... dar în acelaşi timp uşor de urmărit şi de anihilat de autorităţi, dacă încearcă vreo acţiune armată, prin invadarea locurilor de întîlnire şi arestarea capilor mişcării, ceea ce duce inevitabil la eşecul acţiunii acestor organizaţii. PĂTRATELE NEGRE nu sînt însă o organizaţie, ci o mişcare de rezistenţă armată fără membri permanenţi, ce devine realitate de-abea în faţa obiectivului ce trebuie cucerit.

Mai clar: NU POŢI FI "PĂTRAT NEGRU" CA INDIVID SINGULAR, DEVII "PĂTRAT NEGRU" DE-ABEA DUPĂ CE AI PLECAT SPRE OBIECTIVUL DESEMNAT ŞI TE-AI ALIAT VREUNUI GRUP DE LUPTĂTORI, RIDICÎND BARICADE SAU ATACÎND VREUN OBIECTIV, ÎMPREUNĂ CU EI. De aceea, nici "autorităţile" de doi bani nu au cum să descopere membrii mişcării sau să-i împiedice în acţiunea lor: ele nu pot dovedi că X este membru al vreunei grupări paramilitare, chiar şi dacă acest X are acasă benzină, azotat, o suliţă, un cuţit de luptă şi materiale despre PĂTRATELE NEGRE. Asemenea materiale le poate deţine oricine, dar nimeni nu poate dovedi că aceste materiale vor fi utilizate vreodată pentru atacarea vreunui obiectiv al statului! PÎNĂ CE NU ACŢIONEAZĂ, "PĂTRATELE NEGRE" OFICIAL NU EXISTĂ!
Deci, nu te poţi denumi LUP ROŞU, TIGRUL CARPAŢILOR, LUP GETIC sau VULTUR GETIC dacă... nu exişti de fapt. Aceste denumiri sînt valabile pentru grupări veritabile, cu ierarhii bine stabilite, locuri de întîlnire, uniforme, parole, pregătire comună, etc... Mai tîrziu, după ce Revoluţia iese victorioasă, vom face o organizaţie, şi vom adopta o denumire mai... eroică.

Acţiunea PĂTRATELOR NEGRE a fost concepută în aşa fel încît poate acţiona invizibil încă de la declanşarea atacului, căci membrii săi sînt neafiliaţi şi nu au cum să fie cunoscuţi şi opriţi de mafia politică, dar nici măcar nu pot fi acuzați oficial de ceva, CHIAR ŞI DACĂ JANDARMII SAU PROCURORII CUNOSC DATA ATACULUI ŞI MODUL DE ACŢIUNE, CĂCI NIMENI NU ŞTIE CÎŢI OAMENI VOR ACŢIONA, ŞI CARE ANUME, ACEŞTI LUPTĂTORI DEVENIND "PĂTRATE NEGRE" DE-ABEA ÎN FAŢA OBIECTIVULUI CE TREBUIE CUCERIT!

PRINCIPALELE OBIECTIVE CARE TREBUIE ATACATE, ÎN BUCUREŞTI

Obiective cate trebuie cucerite sînt multe, dar ele vor fi atacate în funcţie de numărul de luptători existenţi la faţa loculuila un anumit moment dat. Iată ce obiective trebuie avute în vedere:

-PALATUL PARLAMENTULUI
-PALATUL VICTORIA
-MINISTERUL DE INTERNE
-CAZARMA JANDARMERIEI
-POLIŢIA CAPITALEI
-MINISTERUL DE FINANŢE
-MINISTERUL JUSTIŢIEI
-UZINA DE APĂ
-PALATUL COTROCENI
-RADIOUL ŞI TELEVIZIUNEA PUBLICE
-TOATE POSTURILE PRIVATE DE TELEVIZIUNE
-METROUL
-GARA DE NORD
-AEROPORTURILE
-SPITALELE DE URGENŢĂ
-SPITALUL MILITAR
-PRIMĂRIA CAPITALEI
-PRIMĂRIILE DE SECTOR
-MAPN
-UZINA DE ELECTRICITATE
-AUTOGĂRILE
-SEDIILE VODAFONE, ORANGE, TELEKOM, DIGI
-FABRICILE DE PÎINE
-ARESTUL POLIŢIEI CAPITALEI
-MORGA
-SEDIUL RATB
-PRINCIPALELE STADIOANE, MAI ALES STADIONUL STEAUA (există un tunel care leagă Palatul Parlamentului de stadionul STEAUA!)
-CASA PRESEI
-SEDIILE FISCULUI
-TRIBUNALELE
-BANCA NAŢIONALĂ
-TOATE POSTURILE DE POLIŢIE DIN BUCUREŞTI ŞI COMUNELE ÎNVECINATE
-PREFECTURA CAPITALEI



Nu există suficienţi jandarmi sau paznici care să păzească eficient toate aceste obiective, şi astfel vor fi, fie dispersaţi prin tot oraşul, deci uşor de prins şi dezarmat, fie forţaţi să apere doar cîteva din obiectivele principale şi blocaţi acolo. Restul obiectivelor vor fi cucerite pe rînd, sau blocate pentru a nu permite accesul politicarzilor în ele.

ATENŢIE! NU SE VOR ATACA OBIECTIVE CIVILE UNDE POLITICARZII NU AU INTERESE, GEN POLICLINICI, MATERNITĂŢI, GRĂDINIŢE, ŞCOLI, UNIVERSITĂŢI,, BĂNCI, AMBASADE, BIBLIOTECI, MUZEE, CINEMATOGRAFE, CLUBURI, MAGAZINE, PIEŢE, ALTE SPITALE DECÎT CELE DE URGENŢĂ, SEDII DE FIRME, ETC... De asemenea cucerirea spitalului de urgenţă pentru răniţii noştri se va face paşnic, fără a crea panică sau a deranja prea mult bolnavii de acolo.

În alte oraşe ţintă se vor cuceri şi/sau bloca prefecturile, primăriile, posturile de poliţie, spitalul de urgenţă, aeroporturile, gările, cazărmile jandarmeriei şi armatei, sediile fiscului, autogările, etc.

Atacarea obiectivului depinde de numărul de luptători existent în faţa obiectivului vizat. Pentru a cuceri un post de poliţie sau un sediu de percepţie nu sînt necesari mai mult de 5-6 luptători, dar pentru a cuceri un minister, un aeroport sau Gara de Nord sînt necesari zeci de luptători, iar pentru Guvern sau Parlament, minim o mie! Deci, va trebui să vă fixaţi obiectivul pe care îl puteţi cuceri cu oamenii de care dispuneţi, nu trebuie să atacaţi ceea ce e prea mare pentru grupul vostru! Dacă nu puteţi fi siguri că puteţi cuceri vreun obiectiv, ridicaţi o baricadă şi aşteptaţi sosirea altor luptători din ţară sau din oraş! Aceştia nu vor întîrzia să vină, aşteaptă -cei mai mulţi- să le fie dat un exemplu că într-adevăr a început revoluţia!

RECOMPENSARE

Nu ne mai permitem să întreţinem zeci de mii de "revoluţionari" , de trîntori iubitori de nemuncă, cu pensii pe viaţă, ca în cazul celor din Revoluţia trecută, însă sigur că vor exista recompense substanţiale pentru participare la acţiune şi pentru fapte de eroism.
Fiecare luptător care a participat efectiv la luptele de cucerire va primi o bonificaţie de minim 5000 şi maxim 10.ooo de euro, după gradul său de abnegaţie şi eficienţă. Dar aceşti bani nu sînt încă nimic, căci toţi funcţionarii de stat vor fi daţi afară, iar întîietate la ocuparea acestor funcţii , dar şi a posturilor mai puţin importante o vor avea revoluţionarii, şi salariile şi beneficiile nu vor fi în niciun caz mici! Şi toţi participanţii vor primi asigurare medicală, tratamente gratuite şi transport public gratuit pe viaţă. Iar la ieşirea la pensie se va primi şi o pensie suplimentară, faţă de cea meritată. De asemenea cazierul penal al celor care participă la lupte va fi albit în totalitate, iar datoriile lor către bugetul de stat vor fi șterse.

DAR CEEA CE ESTE MAI IMPORTANT: VEŢI CÎŞTIGA O ŢARĂ ÎN CARE MERITĂ SĂ TRĂIEŞTI, O ŢARĂ CONDUSĂ DE CETĂŢENI, NU JEFUITĂ DE ORICINE, O ŢARĂ ÎN CARE STATUL VA SLUJI CETĂŢEANUL, ŞI NU INVERS. O ŢARĂ CU LEGI ADEVĂRATE, CU JUSTIŢIE DREAPTĂ, CU ECONOMIE ÎNFLORITOARE, PE CARE SĂ FIŢI MÎNDRI SĂ O LĂSAŢI MOŞTENIRE COPIILOR VOŞTRI.

PRINCIPALELE REFORME CARE VOR FI REALIZATE IMEDIAT DUPĂ REVOLUŢIE

-ÎNFIINŢAREA COMISIILOR NAŢIONALE DE CONTROL ASUPRA INSTITUŢIILOR STATULUI
-DEPOLITIZAREA MINISTERELOR
-DEPOLITIZAREA TOTALĂ A JUSTIŢIEI
-SCHIMBAREA INTEGRALĂ A APARATULUI DE STAT CU TINERI NEÎNSCRIŞI POLITIC
-ACTIVITATEA TRECUTĂ A PRINCIPALELOR INSTITUŢII VA FI VERIFICATĂ DE COMISII DE TINERI INDEPENDENŢI, STABILINDU-SE CLAR VINOVĂŢIA PENTRU CAZURILE DE ABUZ ŞI CORUPŢIE
-ACESTE ACTE DE ABUZ ŞI CORUPŢIE VOR FI JUDECATE DE TRIBUNALE CETĂŢENEŞTI INDEPENDENTE
-ACTELE DE ABUZ ŞI CORUPŢIE SÎNT IMPRESCRIPTIBILE ŞI SE PEDEPSESC CU CONFISCAREA TOTALĂ A AVERII ŞI MUNCĂ SILNICĂ
-LEGILE IMPORTANTE VOR FI VOTATE DOAR PRIN REFERENDUM
-CONSTITUŢIA VA FI VOTATĂ PUNCT CU PUNCT DE CĂTRE TOŢI CETĂŢENII CU DREPTDE VOT
-SE VA INTRODUCE VOTUL INTELECTUAL
-CONSTITUŢIA VA REPREZENTA DOAR DREPTURILE ŞI OBLIGAŢIILE CETĂŢENILOR, ORICE FEL DE PRIVILEGII VOR FI INTERZISE ŞI CONSIDERATE CRIMĂ CONTRA POPORULUI.
-LANSAREA UNUI PROGRAM DE TRATAMENTE GRATUITE ÎN STAŢIUNI,PENTRU POPULAŢIA SLĂBITĂ ŞI ÎMBOLNĂVITĂ DE LIPSURI.
-SĂPTĂMÎNA LUCRĂTOARE DE 6 ZILE. PENTRU BUGETARI
-REDUCEREA ÎNTREŢINERII CU CEL PUŢIN 30 LA SUTĂ
-LEGEA SPONSORIZĂRII -BAZA PENTRU ÎNVĂŢĂMÎNT,CERCETARE, CULTURĂ, SĂNĂTATE, SPORT DE MASE
-LEGEA PRESEI, CARE SĂ PEDEPSEASCĂ DELICTELE GRAVE DE PRESĂ
-URGENTAREA ABSOLUTĂ A REZOLVĂRII DOSARELOR REVOLUŢIEI DIN 89, MINERIADELOR, TG MUREŞ 90, HĂDĂRENI, CHEVRON, BECHTEL, ROŞIA MONTANĂ, RAFO ONEŞTI, ETC... ŞI PEDEPSIREA DRASTICĂ A VINOVAŢILOR
-STAGII OBLIGATORII DE PREGĂTIRE MILITARĂ PENTRU TINERII APŢI, DE DOUĂ-TREI LUNI
-ASIGURARE MEDICALĂ GRATUITĂ PENTRU ÎNTREAGA POPULAŢIE
-INTRODUCEREA PEDEPSELOR CU MUNCĂ SILNICĂ PENTRU INFRACŢIUNILE COMISE CU VIOLENŢĂ ŞI PENTRU CORUPŢIE
-DESFIINŢAREA PENSIILOR SPECIALE, ŞI RECUPERAREA SUMELOR SUSTRASE ASTFEL
-VOT UNINOMINAL PENTRU PARLAMENT
-TRAGEREA LA RASPUNDERE DIRECTĂ A AUTORILOR ABUZURILOR RAPORTATE LA CEDO
INTRODUCEREA IMPOZITULUI PE ACTIVITATEA POLITICĂ
- ETC (PROGRAMUL DE REFORME ARE PESTE 50 DE PAGINI BĂTUTE LA MAŞINĂ LA UN RÎND, E IMPOSIBIL DE PREZENTAT AICI!)


LUPTĂTORI, VĂ AŞTEPT SĂ VĂ ONORAŢI ŢARA DUPĂ 5 DECEMBRIE! DATA LANSĂRII ACŢIUNII O VOI INDICA EU. DACĂ EU NU MAI SÎNT DISPONIBIL, PE 21 DECEMBRIE ÎNARMAŢI-VĂ ŞI PLECAŢI SPRE BUCUREŞTI. AICI V-AM PREZENTAT TOT CE TREBUIE CA SĂ VĂ DESCURCAŢI CHIAR ŞI ÎN ABSENŢA MEA, CĂCI ACEASTA E REVOLUŢIA VOASTRĂ, NU REVOLUŢIA LUI DORAN! DAR EU VOI FACE TOT POSIBILUL SĂ FIU CU VOI!

COMANDANTUL DAN DORAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu