luni, 10 decembrie 2018

REVOLUŢIA PĂTRATELOR NEGRE. (III) Despre diversiuni

DIVERSIUNEŞI MANIPULARE

Pentru a face o revoluţie să eşueze, o mulţime de diversionişti, manipulatori şi intoxicatori sînt pregătiţi să acţioneze, atît înainte, cît şi în timpul şi după ce revoluţia are loc. Fie sînt profesionişti, şi plătiţi de guvernanţi, fie sînt plătiţi de partide politice diverse, fie sînt simpli indivizi care au interese financiare şi sociale puse în pericol de revoluţie, ori sînt chiar doar inşi tîmpiţi care vor să se distreze manifestîndu-şi puterea morbidă deturnînd revoluţia după bunul plac şi generînd haos, prin asmuţirea oamenilor unul împotriva altuia.

1- ÎNAINTE DE REVOLUŢIE De obicei atunci acţionează o mulţime de indivizi de ambele sexe, care încearcă din răsputeri să-i descurajeze pe cei care îşi manifestă intenţia dea participa la acţiunea armată, sau care îşi manifestă măcar interesul pentru a discuta despre aşa ceva, mai ales cînd este vorba despre o acţiune bine pregătită cu şanse de reuşită. De obicei, diversioniştii încearcă să ridiculizeze acţiunea sau pe iniţiatorii acesteia, o prezintă ca fiind inoportună,prea periculoasă şi prost pregătită, deci nu ar avea niciun rost SĂ VĂ PREGĂTIŢI MĂCAR, darămite să luaţi parte la ea. Căci dacă nu sînt pregătiţi temeinic în momentul acţiunii, 90 la sută din cei ce-ar putea participa vor renunţa, diversioniştii ştiu asta!
Cei mai mulţi asemenea diversionişti se prezintă drept inşi care-l cunosc personal pe iniţiator ( ţn cazul de faţă,pe Dan Doran) şi încearcă să atragă atenţia asupra persoanei acestuia: ba că n-are maşină măcar, ba că are dinţi urîţi şi bube pe faţă, ba că are barbă sau că n-are, ba că e sărac şi nu poate plăti revoluţia (HA! HA! HA!), ba că n-are casa îngrijită, ba că n-are vacă sau porc, sau dacă are nu-s de calitate, ba că n-ar avea studii sau cultură. că e de stînga,/dreapta/subsol, ba că nu se îmbracă ca lumea, ba că nu e primar (sau că e primar), ba că înjură toată ziua sau că nu ştie să înjure, ba că nu are copii, sau dacă are are prea mulţi sau prea obraznici, etc...etc...

NICIUNUL NU ANALIZEAZĂ PROGRAMUL DE REFORME, CI PE DORAN, DE PARCĂ REVOLUŢIA S-AR FACE PENTRU CA DORAN SĂ AJUNGĂ PRIM-MINISTRU, SAU CA VREUN PARTID DE RATAŢI SĂ PREIA PUTEREA,ŞI NU SĂ SE INTRODUCĂ DEMOCRAŢIA DIRECTĂ ŞI CONTROLUL CETĂŢENESC ASUPRA APARATULUI DE STAT!

Dacă s-ar apuca să analizeze programul de reforme n-ar mai putea convinge nici pe dracu că acesta e prost sau că Doran e vreun nătărău care nu ştie ce face! Chiar şi cei mai puţin experţi n-ar mai putea să fie convinşi că programul a fost făcut de un idiot, că reformele propuse nu ar fi binevenite şi necesare, că nimeni, nici vreo altă persoană ba chiar şi partid nu a mai fost în stare să propună măcar un plan atît de complet şi de coerent, deci nimeni nu ar mai ajunge la concluzia că Doran e nebun sau prost, ci că, dacă n-o fi geniu, e măcar afurisit de deştept şi a găsit soluţii acolo unde toată clasa politică a dat chix!

TOCMAI DE ACEEA, CLASA POLITICĂ A DAT PRESEI ORDIN, ÎNCĂ DIN 2000,CA NUMELE LUI DORAN SĂ NU FIE NICIODATĂ PRONUNŢAT, CU NICIUN PRILEJ, DEŞI PROGRAMUL ANTICRIZĂ A FOST LANSAT ÎN 2000, ŞI PREZENTAT PRESEI DE MAI MULTE ORI,ÎNCEPÎND DIN 2003.

Dacă Doran era chiar prost, incapabil sau nebun, puteţi fi siguri că pînă acum era de mult lăsat să apară pe post şi să se facă singur de rîs, cum au fost lăsaţi Vadim, Isaiia Faur sau Vergil Hâncu! Dar cum să-l dai pe post, mai ales în direct, pe un ins care a făcut şi manifeste contra lui Ceauşescu, şi care îţi şi demonstrează nu numai că nu e idiotul pe care voiai tu să îl prezinţi, dar îţi demonstrează clar că toată clasa politică ce-ţi garantează ţie ciolanul tău suculent nu e doar tîmpită şi mincinoasă, dar că se mai află şi în mod ilegal la administraţia ţării,şi că, din punct de vedere al legitimităţii şi legalităţii, nu reprezintă decît un mare ZERO BARAT!
Aşa, politicarzii folosesc doar simpli agenţi diversionişti, pe care-i trimit să stea de vorbă cu cei care ar dori să participe la o revoluţie ca aceeaa PĂTRATELOR NEGRE şi să încerce să-i descurajeze prin minciuni şuierate la ureche, cu aerul că le spun un mare secret. Pe faţă,nimeni nu va îndrăzni să-l atace public pe Doran, căci dacă s-ar vorbi despre el,fie şi de rău, s-ar afla foarte repede adevărul.

ANALIZAŢI PROGRAMUL DE REFORME, ŞI PUTEŢI VENI CHIAR ŞI CU IDEI DE ÎMBUNĂTĂŢIRE, ŞI PLANUL DE ACŢIUNE REVOLUŢIONARĂ, CĂCI DACĂ VĂ PIERDEŢI VREMEA ANALIZÎNDU-L PE DORAN SAU PE ALTCINEVA VEŢI ÎMBĂTRÎNI TOT ANALIZÎND ŞI MIRÎNDU-VĂ CĂ SÎNTEŢI DIN CE ÎN CE MAI SĂRACI ŞI LIPSIŢI DE DREPTURI, DEŞI TRĂIŢI ÎNTR-UNA DINTRE CELE MAI BOGATE ŢĂRI DIN LUME, CU CEI MAI BINE PLĂTIŢI PENSIONARI "SPECIALI" DIN TOATĂ EUROPA, ŞI CU O CLASĂ POLITICĂ CE O SĂ LUCEASCĂ DE GRASĂ ŞI SĂNĂTOASĂ CE E!.

PLANUL DE ACŢIUNE REVOLUŢIONARĂ ESTE ABSOLUT ORIGINAL ŞI DESTINAT NUMAI VICTORIEI,CU CONDIŢIA SĂ FIE PUS ÎN APLICARE IMEDIAT, CHIAR ÎN ACEST DECEMBRIE. La ora actuală există un conflict între Johaniis şi serviciile secrete, pe de-o parte, şi guvernanţii lui Dragnea, căci boul de Dragnea a tăiat din fondurile serviciilor secrete, iar aceste servicii vor să-i dea tractoristului o lecţie, nemaioferindu-le pesediştilor informaţii despre amploarea acţiunii care se pregăteşte. Degeaba stau poliţaii şi jandarmii cu ochii pe facebook: măsurile de securitate cerute în cazul unei acţiuni armate de amploare se pot ordona doar de Preşedinte, şi cu avizul SRI! Deci, jandarmii şi poliţaii vor rămîne singurele noastre piedici, cel puţin vreme de cîteva zile, iar în cîteva zile noi avem tot timpul să umplem tot Bucureştiul şi alte oraşe de baricade şi să punem mîna pe toţi politicarzii importanţi!

E O ŞANSĂ UNICĂ, PE CARE ÎN NICIUN CAZ NU VOM MAI PUTEA S-O AVEM ÎN VIITORUL APROPIAT. DUPĂ CÎTEVA LUNI, GUVERNANŢII ŞI FORŢELE REPRESIVE VOR GĂSI SOLUŢII CARE SĂ BLOCHEZE, MĂCAR ÎN MARE PARTE ORICE TENTATIVĂ DE ACŢIUNE ARMATĂ, IAR ORICE ACŢIUNE ULTERIOARĂ VA FI FOARTE SÎNGEROASĂ,ÎN VREME CE ACUM PUTEM ACŢIONA CU PIERDERI ŞI CU PAGUBE MINIME!

Internetul va fi mai apoi cenzurat,cei care sînt suspecţi vor fi monitorizaţi,strict, agenţii provocatori din toată ţara vor semăna zvonuri de descurajare şi intoxicare, etc... O altă acţiune va fi posibilă doar peste ani, prin vreo organizaţie paramilitară,care este uşor de depistat,monitorizat şi anihilat. Nu se va mai putea acţiona decît local, cu grupuri foarte mici şi necunoscute şi cu pierderi şi cheltuieli uriaşe!

Azi însă, represivii s-au trezit cu o formă de acțiune militară fără lideri şi membri organizaţi, dar pregătiţi cu toţii să ia cu asalt obiective importante şi să se strîngă pentru a ajuta alte grupuri de asaltatori, şi acum încă represivii nu ştiu cum să reacţioneze în faţa unor asemenea provocări ieşite din comun, şi de aceea valul uriaş de denigrări aruncate în capul lui Doran şi al revoluţiei propuse de el,o revoluţie extrem de ciudată şi imposibil de oprit. O asemenea situaţie încă nu s-a mai întîmplat, şi, ca să găsească soluţii de ripostă eficientă le-ar trebui timp, săptămîni sau chiar luni, şi deci noi trebuie să ne folosim de deruta lor şi să acţionăm înainte de Crăciun.

STRÎNGEȚI MATERIALELE NECESARE CÎT MAI REPEDE, CĂCI MULȚI VOR RENUNȚA ÎN ULTIMUL MOMENT PENTRU CĂ, ÎN MOMENTUL DECLANȘĂRII ACȚIUNII DESCOPERĂ CĂ DE FAPT NU AU PREGĂTIT NIMIC DIN ECHIPAMENTUL NECESAR !
NU E NEAPĂRAT NEVOIE SĂ DEȚINEȚI CHIAR TOT ECHIPAMENTUL PREZENTAT ÎN MANUAL, DAR UN CUȚIT, STICLE INCENDIARE ȘI HAINE GROASE ÎN CULORI STINSE SÎNT ABSOLUT NECESARE, PRECUM ȘI UN ACT DE IDENTITATE, PTR IDENTIFICARE CLARĂ!
Bucureștenii nici nu au nevoie de hrană prea multă, căci pot ridica baricade în zona în care locuiesc, și pot mînca chiar și acasă, sau pot primi pachete de la cunoscuți.

Mai există și diversioniștii partidelor, care fac tot posibilul să vă facă să credeți că se oate schimba ceva în bine prin ștampila de vot. Aceștia sînt de obicei celebrii „REZISTENȚI”, care se înfoaie periodic în fața clădirii goale a guvernului și țipă lozinci obosite și ratate, și fac tărăboi că nici guvernanții, nici lumea nu-i bagă în seamă la justa lor valoare. Ei sînt cei care acuză luptătorii dispuși să ia arma în mînă de... diversiune și sabotaj, căci sînt absolut siguri că partidele sau liderii promovați de ei ar avea vreo șansă să ajungă la putere și de la putere ar salva România, însă acestor salvatori providențiali li se opune Puterea și chiar și luptătorii revoluționari, ce nu sînt în stare să înțeleagă că tocmai partidele antiguvernamentale sînt calea. Calea spre dezastru și ciordeală la fel de nesimțită, fapt demonstrat de mai multe ori, în ultimii 28 de ani!

O altă diversiune posibilă este aceea prin care provocatorii lansează zvonuri cum că Revoluția nu va mai avea loc la data stabilită și transmisă, ori că șefii Revoluției sau Dan Doran ar fi fost arestați, și deci totul s-a terminat. Pot fi transmise, atît la TV dar și pe internet su facebook,imagini cu inși care se prezintă drept comandanți revoluționari și care dau ordine de demobilizare!

NIMENI NU POATE DA ORDIN DE DEMOBILIZARE MAI ÎNAINTE CA ACȚIUNEA SĂ FIE DECLANȘATĂ, NICI MĂCAR COMANDANTUL DORAN! NU E REVOLUȚIA LUI DORAN SAU A ALTOR INȘI, ORICÎT DE CAPABILI, CI A TUTUROR LUPTĂTORILOR PENTRU DEMOCRAȚIE ȘI LIBERTATE, ȘI NU SE OPREȘTE DECÎT LA VICTORIE SAU MOARTE! PÎNĂ CE NU SÎNT ARESTAȚI TOȚI FOȘTII POLITICIENI REVOLUȚIA NU SE POATE CONSIDERA TERMINATĂ ,INDIFERENT DE MOTIV!

Dacă cineva dă ordine de demobilizare sau anunță că ar fi fost arestați capii Revoluției, amintiți-vă că Revoluția nu are șefi sau organizații pînă în fața obiectivelor ce trebuie luate cu asalt, deci informații despre presupuși ȘEFI ARESTAȚI sau ORGANIZAȚII DESFIINȚATE nu pot fi decît minciuni ordinare, căci înainte de declanșarea efectivă a acțiunii nu există șefi ce ar putea fi arestați! La fel de bine ar putea declara că i-au arestat pe Adi Minune, Ciuvică, Liviu Dragnea, Guță, Viorica Dăncilă și Cleo Stratan ca fiind șefii cei mari ai revoluționarilor! : )))

COMANDANȚII GRUPURILOR DE REVOLUȚIONARI SE ALEG SAU SE NUMESC DOAR ÎN MOMENTUL ATACULUI, ÎN FAȚA OBIECTIVELOR LUATECU ASALT SAU A BARICADELOR RIDICATE DE GRUPUL LOR, DECI NU AR AVEA CUM SĂ FIE ARESTAȚI SAU ANIHILAȚI ÎNAINTE DE... A FI NUMIȚI ȘEFI!

O altă gogoriță este să anunțe că Doran a murit sau chiar a fost ucis, deci ar trebui ca revoluția să fie amînată sau oprită, din lipsă de Comandant și, eventual, săn i se organizeze funeralii naționale, ca unui fost revoluționar anticeaușist ce e, funeralii care vor trebui organizate chiar de... guvernanții împotriva cărora s-au ridicat Doran și luptătorii adunați de el!
În loc să vă descurajați și să vă lamentați la auzul unei asemenea vești, strîngeți rîndurile și atacați pe 22 decembrie strigîndu-le politicarzilor și acoliților lor:” COMANDANTUL DORAN A MURIT DIN CAUZA POLITICIENILOR! SĂ-I SPÎNZURĂM PE TOȚI, CU JANDARMII LOR BĂTĂUȘI, CU TOT! LA MOARTE! SĂ NU SCAPE UNUL!”
SĂ VEDEȚI APOI, CĂ DACĂ LE STRIGAȚI AȘA CEVA, CUM AU SĂ-L... ÎNVIE PE DORAN PESTE NOAPTE, BA AU SĂ-L ȘI ADUCĂ CU MARE POMPĂ LA BUCUREȘTI, BINE ÎNGRIJIT ȘI GATA DE DE MUNCĂ! :)))

Veștile despre posibilele eșecuri ale unor grupări din alte orașe sau zone nu trebuie să vă demoralizeze, ci să vă îndîrjească să cuceriți obiectivele voastre cît mai curînd, ca mai apoi să puteți să-i eliberați pe cei reținuți de ocupanți și să-i răzbunați pe cei căzuți. FURIA E CEL MAI BUN IMBOLD ENERGIZANT!

O altă mișcare a politicarzilor ar fi să pregătească vreun grup de jandarmi sau parașute plătite, deghizate în revoluționari, cu sulițe și banderole ,care să vă ducă să atacați prostește obiective care fie sînt păzite de sute de jandarmi înarmați pînă-n dinți, fie sînt civile, gen grădinițe, maternități, piețe, etc, și ne facem de rîs. Sau să indice sau să conducă pînă în afara Bucureștiului, să ajungeți pe cîmp sau în vreo clădire părăsită, prezentată drept minister sau cazarmă. Întotdeauna trebuie să aveți pregătite niște hărți ale Bucureștiului, sau orașului-țintă, și să verificați prin trecători dacă obiectivul este chiar cel prezentat!

Un alt mod prin care acţionează politicarzii este acela prin care o mulţime de indivizi care fac pe docţii încep să facă teoria revoluţiei, începînd să bată apa în piuă, susţinînd că o revoluţie nu se face aşa, şi pe dincolo, ci se pregăteşte în alt mod, că nu sînt bune metodele PĂTRATELOR NEGRE, ci ale altora, că sînt nu ştiu ce paşi de urmat şi că aşa nu se procedează, ci altfel, de parcă ar fi făcut numai revoluţii toată viaţa lor, şi au o experienţă nemaipomenită în domeniu. pînă şi jandarmii încep să peroreze doct, demonstrînd că această revoluţie este prea prost pregătită, deci nu se poate să meargă... pentru că EI nu sînt ...pregătiţi să riposteze la ea!


DIVERSIUNILE DIN TIMPUL ACŢIUNII

Cele mai periculoase şi catastrofale diversiuni, cauzatoare de obicei de mari pierderi umane şi materiale, şi cele care pot deturna revoluţia spre catastrofă sau lovitură de stat. Au fost folosite de politicienii şi comandanţii militari de astăzi cu deosebit succes, în timpul evenimentelor sîngeroase din 1989.

Acum acţioneayă atît presa, căt şi diverşi indivizi mai mult sau mai puţin profesionişti, care se străduiesc din răsputeri să facă acţiunea să eşueye, fie la ordin, fie din interese personale. Dar acţionează de obicei inşi acoperiţi,în special oameni în vîrstă, care emit şi transmit tot soiul de veşti false despre atacuri asupra unor obiective civile (grădiniţe, spitale, magazine, autogări, etc), despre terorişti mascaţi şi înarmaţi, care ar ataca şcoli şi case particulare, ,despre bande de ţigani sau evrei care atacă blocuri sau jefuiesc muzee sau bănci, despre atacuri ale unor armate străine asupra teritoriului naţional, despre unguri care atacă Bucureştiul, ca să-l alipească la Ungaria sau Ţinutul Secuiesc, etc...

TOŢI INDIVIZII ŞI INDIVIDELE CARE ANUNŢĂ ATACURI SAU VIOLENŢE TREBUIE LEGITIMAŢI ŞI FOTOGRAFIAŢI, IAR DATELE LOR ÎNSCRISE ÎN JURNALUL COMANDANŢILOR DE GRUP. DACĂ PERSOANELE RESPECTIVE NU AU DOCUMENTE DE IDENTITATE VALABILE, VOR TREBUI ARESTATE ŞI DUSE LA UN LOC DE DETENŢIE ŞI ANCHETATE, MAI ALES ÎN CAZUL ÎN CARE INFORMAŢIILE SE DOVEDESC A FI FALSE.CEI CARE VOR FI DOVEDIŢI CĂ AU TRANSMIS INFORMAŢII FALSE VOR FI ARESTAŢI PE LOC ŞI VOR FI JUDECAŢI ULTERIOR. ELIMINAREA DE PE TEREN A UNOR ASEMENEA INDIVIZI ESTE VITALĂ PENTRU REUŞITA REVOLUŢIEI ŞI LIMITAREA VĂRSĂRII DE SÎNGE, SAU CHIAR EVITAREA VĂRSĂRII DE SÎNGE.

Mai există tot soiul de sceleraţi care vor să se distreze pe seama suferinţelor altora, şi incită la violenţă ,sau cer să fie arestate tot soiul de persoane care li se par lor suspecte. Astfel, ei pot prezenta gunoierii sau poştaşii pe post de terorişti, sau vagabonzi ori simpli beţivi incoerenţi drept politicieni ori jandarmi înarmaţi şi deghizaţi. Nu trebuie să săriţi niciodată peste cal şi să vă pierdeţi calmul. Cei indicaţi trebuie totuşi abordaţi, legitimaţi şi percheziţionaţi, dar şi cei care i-au indicat drept suspecţi. Dacă vreun ins sau insă indică de mai multe ori "suspecţi" care se dovedesc a fi simpli trecători, inşii în chestiune trebuie reţinuţi iar activitatea lor consemnată în jurnalele comandanţilor, pentru anchetarea lor ulterioară.

Mult mai periculoşi sînt însă indivizii care se distrează semănînd panică, acţionînd în aşa fel încît să se creadă că anumite obiective sînt atacate. Diversionişti profesionişti sau simpli tîmpiţi care se amuză, sparg geamuri, aruncă petarde, scriu pe ziduri sloganuri macabre, aruncă fumigene,proiectează imagini trucate cu false atacuri armate, sau chiar incendiază pubele, maşini, garduri, sau chiar şi locuinţe, etc.
Aceştia trebuie să fie arestaţi pe loc,sau anihilaţi, dacă refuză să se predea şi opun rezistenţă la arestare. Asemenea inşi au provocat pierderi groaznice, în 1989, şi au făcut ca militarii şi revoluţionarii să se ucidă între ei!

Tot acum ,presa îşi are rolul major în diversiune, manipulare , intoxicare şi deturnare a atenţiei. Tot soiul de idioţi, mari paiaţe naţionale, sinecurişti distruşi de groaza că li se ia ciolanul de sub bot, actori rataţi, dar credibili, generali de operetă căliţi în lupte grele cu bocancii şi nasturii răcanilor şi cu cozile lopeţilor şi tîrnurilor, politicarzi mărunţi şi fără speranţă, ies la rampă şi încep să dea ordine, indicaţii, directive, şi lansează veşti alarmante despre atacuri asupra unităţilor militare, sediilor de poliţie sau ale partidelor,frontierelor, spaţiului aerian, ambasadelor, frizeriilor de cîini şi grădiniţelor cu orar prelungit, -informaţii culese de ei din surse absolut sigure, cum ar fi măturătoarele din Piaţa Titan, vînzătoarele de pătrunjel din piaţa Matache, cerşetorii din faţa Bisericii Sfînta Vineri ori maidanezii din curtea spitalului Elias. Scribălăii şi gargariştii din televiziuni arată tot soiul de imagini care pot însemna orice, şi asmut oamenii contra străinilor, arabilor, ruşilor, chinezilor, vînzătorilor de îngheţată, ba chiar şi pesediştilor, pe care îi pupau în cur pînă mai deunăzi. Doar şi pe Ceauşescu, după ce a fost arestat şi mai ales ucis, au început foştii lui pupători între buci să-l ia la şuturi de zile mari, mai ales cînd au aflat că e mort, şi nu le mai poate face nimic!

DE ACEEA, TOATE TELEVIZIUNILE VOR TREBUI ÎNCHISE, PE PERIOADA ACŢIUNII ARMATE, PENTRU A NU PERMITE RĂSPÎNDIREA VEŞTILOR FALSE ŞI A INTOXICĂRILOR ÎN CARE PRESA E ATÎT DE MARE MAESTRĂ.

DIVERSIUNILE DE DUPĂ ACŢIUNE

Acum, în afară de zvoneri şi răspîndaci, acţionează şi diverşi trepăduşi politici leşinaţi după ciolane, care transmit tot soiul de zvonuri despre terminarea Revoluţiei, despre necesitatea ca revoluţionarii să plece acasă şi să se disperseze pentru ca ei, oamenii cu adevărat competenţi şi zguduitor de cinstiţi să poată apuca ciolanul puterii.
Acum se încearcă pe orice căi dispersarea trupelor revoluţionare prin teritoriu, se face apel la patriotism, unitate şi la recunoaşterea valorilor (ei se consideră mari valori şi competenţe, ţinute în umbră de lăcomia politicarzilor consacraţi),se cere recunoaşterea adevăratelor competenţe (competenţe reprezentate în special de ei!), a veritabilei experienţe (au o experienţă nepreţuită la furtişag ordinar şi şpagă!), se ridică în slăvi naţia română aşa de vitează (ei sînt români verzi, ca dolarul!), se jură că nu fură, şi că România va prospera odată cu ei, că pot şi sînt gata să aplice chiar EI PROGRAMUL ANTICRIZĂ, doar că nu trebuie aplicat chiar ...ca la carte, că vor organiza chiar ei comisii cetăţeneşti, pe la Paştele Cailor, etc...
Sînt gata să le ofere pe loc luptătorilor banii pentru participare (5000 euro/luptător), dar aceştia să se care dracului acasă şi să-i lase pe ei să lucreze spre fericirea întregii naţiuni, etc... Asemenea "binefăcători" au fericit naţiunea şi în 89, şi trebuie aruncaţi afară cu şuturi în cur! Mai întîi, tinerii neînscrişi politic vor verifica, prin comisii studenţeşti speciale, toată activitatea funcţionarilor de stat şi îi vor pedepsi pe vinovaţi, iar abea mai apoi se va reface viaţa politică! Toţi cei care au făcut parte din clasa politică sau din aparatul de stat vor avea interzis pe viaţă în administraţia naţională. Să se ducă să muncească, că doar restul românilor i-au ţinut în spate zeci de ani, şi n-au murit de muncă, ci de lipsuri!

VA URMA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu