joi, 22 ianuarie 2015

Sa-i stringem nitel de git pe descurcaretii politzai locali ! (Si nu numai)

Se pare ca m-am pripit cu concluziile ,vizavi de activitatea nobililor politzai locali, in frunte cu extraordinarul sef de post Lazar Alin-Bogdan cel Cinstit si Competent Pina la Moarte. Am spus ca hotia este protejata de politie la Puiesti, dar de fapt e de-a dreptul COMANDATA DE POLITIE, si am dovezi clare in acest sens.
Si nu numai: dar de cind s-a pripasit prin zona, agentul Lazar a reusit sa creeze in comuna o veritabila mafie organizata in special pe santaj si promonvare a criminalitatii.Iar numarul infractiunilor comise si acoperite de agentii de politie locali (si ma refer doar la cele descoperite de mine) este incredibil de mare, iar ceea ce am banuit s-a confirmat: activitatea agentilor de politie locali ,din 2007 si pina azi, cit timp a functionat Lazar ca sef de post, nu a fost altceva decit un lung sir de infractiuni si de matrapazlicuri ordinare. Pur si simplu amicul nostru Lazar a organizat postul de politie local doar ca pe un fel de agentura de scoatere a profitului de pe urma infractorilor pe care i-a favorizat (direct sau indirect) si pe care mai apoi i-a santajat pentru a ii obliga sa ii ofere mita.

Asa se explica de ce nu a facut absolut nimic pentru a opri spargerile,incaierarile, incendierile, distrugerile si tulburarile de posesie nenumarate ce au avut loc in ultimii ani in comuna, si de ce astazi toti cetatenii care se refera la politia locala o gratuleaza cu expresia (prea blinda) de :NU SINT BUNI DE NIMIC! Insa nesimtirea agentilor locali are o explicatie mai putin evidenta, cu un substrat politic insa foarte explicit. Fiti pe faza, pentru ca voi prezenta aici un uluitor caz de politie politica realizata la ordinul unui oarecare grasan care se credea premier prin anii 2000-2004, caz al carei victima a fost chiar subsemnatul, si caz ce nu a fost anchetat nici pina azi, iar vinovatii (politisti si procurori, inclusiv procurori militari, dar nu si sereisti) nu au fost deferiti justitiei nici pina-n zilele noastre!

Veti auzi nume ca Nastase, Chiper, Usurelu, Vasile, Brojban, Nelu Sava, Costescu si altii, si veti intelege cum este posibil ca, intr-o tzara in care partidele politice s-au scos definitiv si rusinos in afara legii (in 2000, vezi articolul de pe acest site) aceste asa-zise "partide" sa poata sa isi desfasoare bine-mersi activitatea lor infractionala prezentata drept reprezentare nationala, sa organizeze alegeri de tot risul si sa dea legi si sa semneze tratate bune de utilizat ca hirtie igienica de proasta calitate. Si de ce presa a inceput, din 2000, sa se laude cu salarii asa de mari si de nerusinate, in vreme ce pina la acea data salariile fusesera foarte modeste.

De la niste politzai corupti si puturosi vom ajunge direct la gitul unor mahari foarte-foarte importanti, chiar daca un pic cam fara portofoliu legal si licit. Si veti mai afla ceva despre o familie de stricatori si pungasi ordinari de la Lalesti, de care e bine sa te feresti sau s-o ingropi in bloc, de vie !


VA URMA... CEVA DE GROAZA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu