miercuri, 3 iulie 2013

EPOCA PONTA, UN EV DE REUSITE PRABUSIRI !

Omul a venit pe aripile urit mirositoare ale alegerilor foarte libere din 2012. Cu un aer bonom si jovial, cu hainutze parca prea mici pentru el, ceea ce-l face sa semene cu un papusel cu cap de portzelan, sau cu un poponar evadat dintr-un bordel de profil si pus din greseala intr-o functzie de raspundere, cu boticul dat cu ruj incolor si cu miscari domoale si ferite, Victor Ponta arata ca o reclama vie pentru ciocolata pentru gay. Ma si mir de ce PDSR (scurs in PSD) nu gaseste decit poponari pentru functzia de sef al guvernului. Caci de la Vacaroiu incoace (care era imposibil sa fie poponar, ca stirnea groaza si in baietzi si in dame, cu mutra si apucaturile lui), cei doi propusi (Nastase-Ciordeala si Ponta-Poponetz) sint mari amatori de placeri pidosnice, cu deosebirea ca totusi Poponetz nu e asa arogant ca Ciordeala, ceea ce ar trebui sa-l faca mai simpatic, totusi.
Era CIORDEALA a trecut totusi, si astazi avem un nou premier de jale, care sa ne gestioneze jalea cu masuri de toata jalea. Dupa ce a promis cresteri economice si de trai, dupa ce a latrat ca Base e piaza rea a Romaniei, cea care nu o lasa sa se dezvolte, dupa ce a dat cu tunu' in Boc-cel-ce-taie-din-salar, victoriosul Victoras a fericit norodul cu cea mai grava criza economica din ultimii zece ani, si asta in doar doi ani de guvernare. Mult-trimbitzata crestere economica s-a dovedit a fi de fapt o prabusire a nivelului de trai fara precedent, si o saracire in masa a romanilor. Astazi toata lumea e plina de datorii,iar vajnicii guvernantzi ce nu mai pot arunca vina in spinarea vreunui Traian rauvoitor ce nu-i lasa sa ia masuri la vreme. Plinge lumea dupa Boc, pe bune! Chiar si cu 25% salariu redus pe vremea piticaniei cu capul mare, romanii reuseau sa iasa cu bine din probleme, in vreme ce cu salariul intreg de azi nu mai reuseste nimeni sa scape de datorii!
In Puiesti oamenii au ajuns sa aiba datorii la aproape toate magazinele din comuna, iar posibilitatzile de a le plati in urmatoarele semestre nu se prea vad, Degeaba creste salariul minim cu ceva procente, cei care papa astfel de salarii sint o biata minoritate de cca trei la suta, iar pretzul unei zile de sapa nu a mai crescut de vreo trei ani. Se si intreaba lumea: unde dracu' vede institutul de statistici de cacao cresteri de nivel de trai ?! Iar poponarul ala rujat de la Bucuresti: nu stie sa se si duca la munca ? Sa dea si el la sapa vreo saptamina, si sa vezi ce subtzire se face, de-o sa-i placa si lui Keleti sa-l stringa in bratze mai cu foc, in momentele lor de intimitate !

Si cind te gindesti ca il acuzau pe Basescu ca ba ia bani de la FMI, ba-i refuza, ca a alungat medicii peste hotare, ca e mincinos, ca a taiat pensii, ca lumea moare de foame din cauza lui... Moare lumea de foame din cauza ta, Poponetz, caci masurile tale de stinga duc la o austeritate si mai rea decit aia directa a lui Base! Mai du-te ,baiatule (sau fetitza) la sapa, si mai lasa-ne dracului , ca de fericirea de a-i avea in parlament pe Mitrea si pe Hrebenciuc ni s-a acrit de pe vremea Impuscatului ! (De Ciordeala e vorba, ala care s-a impuscat in shunca de la git !). Fug si doctorii acum, dar si asistentzii si pacientzii! Nu s-a intors nici un roman plecat in afara, acum ca a venit pegra roshcata la ciolan, si asta spune multe ! Iar reusitele tale, baiatule (sau fato, ce-i fi), te indica drept bun de spinzurat, chiar de azi !
Deci, lasa-ne naibii cu " reusitele" tale!

Un comentariu: