vineri, 19 iulie 2013

PONTALICIUL I-O TRAGE CRINULUI!

Desi bietul Crin fanat limberal se crede pe vesnicie propus pentru postul de candidat la prezidentziale al USL, trebuie sa-i dam o mica veste foarte proasta: nu el va fi catindatul promis, ci poponetzul de Ponta, care aplica iarasi metoda folosita la vremea lui de Nastase-Ciordeala.
Dupa alegerile de rahat din doua mii, in schimbul unor salarii uluitor de mari, totzi presarii din Romania i-au facut grasanului ciorditor o propaganda fara egal si fara rusine, zi de zi. Cum se intimpla ceva, hop si Ciordeala care isi dadea cu parerea despre caz sau eveniment,. chiar si daca nu avea nici o legatura cu el sau cu guvernul lui de cacao. "Premierul spune ca...; de aceeasi parere este si primul ministru, care...; Si domnul Adrian Nastase, premierul romaniei a declarat ca...; Problema a fost pusa si de dl prim-ministru la videoconferintza cu prefectzii de la...; premierul a vizitat...;premierul a discutat...; D-l Nastase a facut si a dres..., etc...) -de se saturasera oamenii de premierul care stia tot si putea tot, desi nu a facut nimic (din ce-a promis). Insa in acest fel se dadea de intzeles ca grasanul e un om foarte important, preocupat si ocupat, care TREBUIE sa fie si presedinte.Noroc ca i-a fript Doran un picior in curul lui gras, ca altfel era si azi in posturi mari. (Vezi O SCRISOARE CARE A SCHIMBAT ISTORIA, de pe acest blog).
Aceeasi metoda se utilizeaza si in cazul lui Ponta-Buci: daca sintetzi atentzi vetzi vedea ca nu e zi in care jalnicul mincinos sa nu fie bagat pe gitul populatziei platitoare dew abonamente radio-TV, iar cind a fost accidentul din Muntenegru, Buci aparea pe ecran din ora-n ora, ca sa arate cit de preocupat e el sa rezolve problema. De parca murisera oamenii in vreun atentat, si erau eroi natzionali, de s-a lasat si steagul in berna! Incerca insa bietul poponar sa repete situatzia cind Basescu a negociat eliberarea celor trei scribi mincinosi rapitzi de arabi in Irak! Oare pentru un ciine mort, cita energie va consuma Ponta, si ce resurse natzionale va pune in miscare, ca sa arate ca ii pasa ?!
Crinule, Ponta tzi-o trage! Si acum ai sa vezi si tu ce inseamna sa te increzi in palavrele pedeseristilor, fie ei si mai tineri! De altfel, la cit de ageamiu si trufas esti tu, n-ai oricum nici o sansa sa ajungi sef peste natzie! Ba chiar a inceput lumea sa te numeasca: PROSTANACUL NUMARUL DOI !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu